Better Finance B.V.
Zo maakt u de juiste keuze

Toepassingen voor de Accounting Test

Hieronder vindt u een aantal toepassingen waarvoor de Accounting Test is ontwikkeld. Neem gerust contact op met Better Finance indien u vragen heeft wat de Accounting Test voor u kan betekenen.

Vast personeel aannemen

U heeft een financiële vacature en wilt hiervoor een werknemer in vaste dienst aannemen. Maar hoe herkent u de beste kandidaat?
Referenties, CV’s, motivatiebrieven en gesprekken zeggen vaak te weinig over werkelijke kennis en ervaring. Met als gevolg dat u een verkeerde keuze maakt. Een tijdrovende én dure verkeerde keuze.

Door de Accounting Test heeft u de zekerheid dat de kandidaat de functie met succes zal kunnen invullen.


Hoe? Dat leest u
hier of bekijk onze video.

Inhuren interim financials

U heeft een vacature of project en wilt deze door een interim financial professional laten invullen. Hoe weet u dat de persoon die u in huis haalt ook daadwerkelijk beschikt over de relevante kennis en ervaring voor uw vacature of project? Het inhuren van onbekwame professionals kan kostbaar blijken als bijvoorbeeld uw projectdoelstellingen niet of niet tijdig gehaald worden.

Door de Accounting Test heeft u de zekerheid dat de interim financial professional de functie met succes zal kunnen invullen.


Hoe? Dat leest u
hier of bekijk onze video.

Nulmeting eigen personeel

De tijd van zesjes en zeventjes is voorbij. U wilt een financiële afdeling op hoog niveau. Maar hoe weet u het huidige niveau van uw werknemers en hun verbeterpunten? De Accounting Test is uitermate geschikt om een nulmeting te doen van het kennisniveau van uw financiële medewerkers. Door het testresultaat te vergelijken met de vereisten die u bij de betreffende functie stelt, heeft u snel inzicht in de gebieden waarop werknemer getraind en/of bijgeschoold dient te worden. Wij kunnen u hierbij helpen!